mandag 20. oktober 2008

Litt om bandet:

Demanding Treasure er et band med røtter i 80- tallets synth pop, og i vekslende grad har dette vært tydelig i deres musikk. Utgivelsene "Tales of No Love" og " Inside of my temple"er de som klarest viser dette. Bandet har med andre ord prøvd å være ukonvensjonelle og utprøvende i forhold til musikalske retninger.

Slik vil det også være på femtidige produksjoner, og det som er sikkert med neste produksjon fra denne gruppen, er at den i all vesentlighet vil skille seg ut fra "Inside of my temple". Demanding skifter også stadig besetning og en ting som er ganske sikkert er at de samme musikerne vil ikke nødvendigvis medvirke på neste produksjon.

Det ligger i bandets natur å utvikle seg både musisk og forandre seg musiklask..

Gruppen startet opp i 1987. Allerede året etter debuterte de med sin første utgivelse. Deres konsert debut foregikk også i -88. Tønsbergs blad skrev:" Så kom Demanding Treasure! Kveldens høydepunkt var kommet, med sin poppete stil erobret de publikum fullstendig" Videre stod det:" Alt i alt var dette en meget bra debut fra Knutson, Glenn og Hege". Tønsberg Nærradio sa " Det gikk glatt for Demanding Treasure og de oppnådd god kontakt med publikum på enkelte av låtene". Demanding Treasure har i de senere år gitt ut låter på et lite "plateselskap" i Oslo Pyscho Activited Records , melodiene "Universal Beauty" og "Above the sea" medvirket på disse samle cd'ene sammen med mere kjente band som Folk og røvere.

Ingen kommentarer: